top of page

Welke remedies zijn er?

Oefening voor het helen van het mentale lichaam:

 Ziekten van het mentale lichaam

Het mentale lichaam is een materieel organisme dat zijn anatomie en zijn occulte ultrafysiologie heeft.

De mantra om de ziekten van het mentale lichaam te genezen is: "S M HON".

De S wordt uitgesproken als een doordringend sissend geluid, vergelijkbaar met het geluid dat de remmen van perslucht produceren, zoals dit: SSSSS.

De M spreek je uit zoals wanneer je de balg van ossen imiteert: MMMMM

De H is als een diepe zucht. De lettergreep ON wordt uitgesproken door het geluid van de O en de N als volgt te verlengen: OOOOONNNNN

 

Deze mantra moet dagelijks een uur worden uitgesproken. De discipel moet dagelijks de Aartsengel Raphael en Hermes Trismegistus aanroepen en hen smeken om zijn mentale lichaam te genezen.

We bestuderen in de bovengevoelige werelden de anatomie en de fysiologie van de innerlijke lichamen van de mens.

Hier kun je de oefening vinden met extra aanwijzingen.

Door Samael Aun Weor uit het boek: Manual of Occult Medicine and Practical Magic.

Tratado.jpg

Anderen genezen om zelf genezen te worden

Het volgende fragment is overgenomen uit het boek 'Beyond Death' van Samael Aun Weor.

 

Vraag: 'Mijn zoon is nu vijf jaar ziek. We hebben veel geld uitgegeven aan doktoren maar ze hebben niet de exacte oorzaak gevonden van zijn ziekte; sommigen zeggen dat het door een zenuwschok komt, gezien hij nogal een intelligente jongen was in zijn studie; anderen veronderstellen dat hij het slachtoffer was van werken van hekserij; wat is jouw mening?

 

Antwoord: 'Uiteraard en onder het licht van een meridiaan duidelijkheid, zien we een straf, een mentaal karma door fout gebruik van de geest in vorige levens. Nu, als je wilt dat je zoon genezen wordt, strijd dan eerst voor de genezing van andere mentale patiënten, om de oorspronkelijke oorzaak te wijzigen. Helaas hebben patiënten de duidelijke tendens om zich in hun eigen cirkeltje op te sluiten; zeer zelden in het leven zien we het geval van een patiënt die zich bekommert om het helen van andere patiënten; echter als iemand dit doet, is het duidelijk dat hij ook zichzelf geneest van zijn eigen pijnen; daarom adviseren we je - gezien in dit precieze geval jouw zoon zich niet kan toeleggen op het genezen van anderen - doe het in naam van je zoon. Vergeet niet de werken van liefdadigheid; bekommer je om de gezondheid van al deze mentale patiënten die je pad kruisen, doe goed in grote hoeveelheden. Vergeet niet dat in de onzichtbare wereld er hele wijze Meesters bestaan die je kunnen helpen in het concrete geval van jouw zoon; ik wil nu spreken op een meer specifieke manier over de glorieuze Engel Adonai, de Engel van Licht en Vreugde; deze Meester is heel wijs, en als je jezelf intens op hem concentreert, hem smeekt in de naam van Christus om je zoon te genezen. dan ben ik compleet zeker dat hij op geen enkele manier hij zou weigeren om zijn liefdadigheidswerk te doen voor je. Niettemin, vergeet niet om te 'slaan met de roede terwijl je smeekt aan God' - smeek en doe goed in grote hoeveelheden; dat is de manier.

Beyond death.jpg

Verboden Gezondheid Door Dr. Andreas Kalcker

Dr. Andreas Kalcker maakt zich sterk voor het gebruik van CDS en andere anti-parasitaire middelen. Veel chronische ziektes komen voort uit een ziek darmstelsel en parasieten en ziekteverwekkers die, zonder dat wij het weten, in ons lichaam huizen. CDS en nog een aantal andere middelen pakken dit grondig aan.

In onze darmen kunnen parasieten leven. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie draagt zo'n tweederde van de mensheid parasieten in hun lichaam. In vroegere tijden bood de geneeskunde remedies om deze indringers te verdrijven, maar tegenwoordig wordt hier geen aandacht meer aan besteed. Deze parasieten scheiden verschillende gifstoffen af, waaronder Formaldehyde en Morfine. Deze gifstoffen hebben een groot effect op onze psyche. Ze kunnen ons onder andere apathisch of suf maken. 

Zelf heb ik dit middel gebruikt en ik merkte een duidelijke verbetering. Ik kon langere tijd met een veel lagere dosis anti psychoticum toe, maar belandde helaas toch weer in psychose. Maar er is ook een succesverhaal van iemand die met het protocol dat dr. Andreas Kalcker aanraadt, vrij werd van psychosen en hier niet in terugviel.

Zijn adviezen zijn omstreden, net als elk ander revolutionair idee. Het middel CDS is niet schadelijk, schrikbarend veel goedkoper dan de middelen uit de farmaceutische industrie, en bovendien gebruikt men het slechts voor een korte periode. Zijn adviezen zijn eenvoudig te volgen.

Als je hiermee aan de slag wilt, is het raadzaam om zijn boek genaamd Prohibited Health te bestellen . Het boek is in begrijpelijke taal geschreven met een eenvoudige logica, geeft 150 getuigenissen van genezingen voor heel veel chronische ziektes, waaronder voor Schizofrenie en Depressie, én komt met eenvoudig op te volgen protocollen om zelf genezing te vinden. Het boek is in PDF versie in het Engels te krijgen op de website:

https://voedia.com/en/english/67-forbidden-health-pdf.html

Mocht je overwegen om CDS te gaan gebruiken, dan is het onder meer te verkrijgen via de website Aquarius Pro. Ik raad je dan aan om ook de doseerset te bestellen.

Als je vragen hebt of het boek niet zelf kunt bestellen, contacteer me dan.

Andere remedies

De auro van een onschuldig kind is een wondermiddel voor zieke Mentale Lichamen. Daarom zullen mensen die lijden aan mentale ziektes een grote opluchting vinden door dicht bij een onschuldig kind te slapen.

 

Ook is het bewieroken met geroosterd mais heel erg aan te raden.

 

De zieke moet zijn maag vrij houden van gassen om te vermijden dat zij naar de hersenen stijgen en ernstige aandoeningen veroorzaken.

 

Castor olie is heel erg aan te bevelen voor diegenen die ziek zijn in hun geest. Deze moet dagelijks op het hoofd worden aangebracht.

Door Samael Aun Weor uit het boek: Manual of Occult Medicine and Practical Magic.

Castor olie.jpg

Verdere ondersteunende middelen: DIERENRIEM PARFUMS

De zieke zou dagelijks zijn sterrenbeeld parfum moeten ruiken:

RAM: Mirre parfum.

STIER: Parfum vergelijkbaar met costus, aromatische kruiden.

TWEELINGEN: Mastiekboom parfum

KREEFT: Kamfer parfum

LEEUW: Wierook parfum (Met wierook wordt ook wel bedoeld de hars (olibanum) van de wierookboom, red.)

MAAGD: Wit sandelhout parfum

WEEGSCHAAL: Galbanum parfum

SCHORPIOEN: Koraal parfum

BOOGSCHUTTER: Aloe parfum

STEENBOK: Dennenboom extract parfum

WATERMAN: Narduskruid parfum

VISSEN: Tijm parfum

Het hele lichaam van de patiënt reageert krachtig onder de invloed van zijn eigen sterrenbeeld parfum.

 

In de hofhoudingen van Europa waren er altijd astrologen, magiërs en parfumeurs. Louis XV eiste dat zijn kamer dagelijks zou worden geparfumeerd met een andere essentie. Catherine de Medici, echtgenote van Enrique II van Frankrijk, gebruikte bepaalde giftige essenties - die ze slim in haar handschoen verborgen hield - om een aanbidder die ze niet accepteerde weg te jagen.

In Mexico, India, Griekenland en Rome werden geweldige kuren met parfums gemaakt. In de bibliotheken van Spanje zijn er veel boeken die de Moren hebben achtergelaten in dat land; deze boeken bevatten talloze recepten over geurstoffen.

Door Samael Aun Weor uit het boek: Manual of Occult Medicine and Practical Magic.

bottom of page